avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Proiect mansarda
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Proiect mansarda

Bună seara, am obtinut proiectul de mansarda. Toate actele sunt gata, dar daca acum nu vreau sa mai fac, are ceva ca am proiectul nu si nu il pun in practica?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:24, 19 Iulie 2020
Nu e nici o problema.
Rămâne fără a fi utilizat.
Depinde daca mansardarea este consemnata in proiectul initial
In eventualitatea in care intentionati instrainarea constructiei care in proiect detine mansarda,vor exista diferente intre scripte si realitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie mansarda buburuza buburuza Buna ziua, Va rog sa ma ajutati daca am nevoie de autorizatia de constructie si acordul asociatiei de prop, avand in vedere ca locuiesc la mansarda, (asa ... (vezi toată discuția)
Cumpărare apartament cu modificări Memomo Memomo Intentionez sa cumpăr un apartament in care proprietarul actual a efectuat careva modificări ce nu figurează însă în planul cadastral, realizat conform ... (vezi toată discuția)
Constructie pe proprietatea altuia? nelux nelux Buna ziua ! Momentan locuiesc intr-un imobil detinut in copropriatate de mama mea si sotul ei (nu ma aflu in nici un grad de ... (vezi toată discuția)