avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Trecerea de la o firma la alta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Trecerea de la o firma la alta

buna ziua azi urmeaza sa semnam un nou contract de munca pe o alta firma . Intrebarea mea este ! Imi afecteaza vechimea ? Imi afecteaza spre exemplu daca intru in concediu medical sau vreau sa fac un imprumut bancar . Astept raspunsul va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ionuthau , utilizator 17:59, 23 Iulie 2020
Nu va afecteaza vechimea daca data inceperii activitatii in baza noului c.i.m. = data incetarii vechiului c.i.m.
Buna ziua azi am semnat noul contract ! Si am citit eu iar sint in perioada de proba ? Pentru aplicare unui credit in viitorul apropiat ma va afecta aceasta trecere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere cim si deschidere un nou cim ? volvera volvera Pentru a incepe munca (semna contractul) la noul noul loc de munca pe data de 1 septembrie cand ar trebui sa-l inchid pe cel existent la actualul loc de munca ... (vezi toată discuția)
Pauza intre locuri de munca Subiect nr.1 Subiect nr.1 Buna ziua, Revin cu o intrebare, care s-a mai postat, dar nu imi e clar. Voi inceta activitatea la actualul loc de munca, perioada de preaviz este cu acordul ... (vezi toată discuția)
Pensionare limita de varsta Ilie88 Ilie88 Buna ziua, Am un salariat care a primit decizia de pensionare pentru limita de varsta (reducere varsta standard de pensionare pt conditii deosebite) si ... (vezi toată discuția)