avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dreptul de a conduce pe drumurile publice
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dreptul de a conduce pe drumurile publice

Buna ziua!
In luna ianuarie a acestui an, am fost surprins de un echipaj de politie in timp ce mergeam pe autostrada A! in dreptul lucalitatii Bolinin Vale, sub influenta alcoolului. La aparatul echilotest a iesit 0,44 dupa care am fost dus la spitalul din Bolintin pentru recoltarea de probe biologice. Acolo mi-a iesit la abbele teste peste 1/1000 asa ca mi s-a intocmit dosar penal. Intrebarea mea este urmatoarea....La aproape 7 luni de la acel nefericit eveniment, nu trebuia sa fiu chemat la judecatorie/procuratura sa mi se dea o amenda, sentinta, etc? Singura instiintare pe care o am, este de la sectia de politie care mi-a comunicat numarul dosarului in luna Februarie. De atunci nu mai stiu nimic si sunt si fara permis. Am luat un avocat care sa ma reprezinte dar spune ca din cauza situatie actuale , nu se poate face nimic ca sunt cazuri mai urgente pentru institutie. Dar oare eu ca persoana nu contez? Recunosc ca am gresit, am regretat in astea 7 luni acest lucru mai mult decat as fi regretat orice lucru in viata, dar totusi ce ar trebui sa fac? Am sunat la Procuratura si mi-au zis sa astept ca voi fi instiintat dar nu se stie cand. CE ma sfatuiti sa fac sa pot grabi toata aceasta procedura?Oare daca mai astept va fi in folosul meu sa nu mi se mai suspende permisul? VA multumesc!
Cel mai recent răspuns: bobyboy , utilizator 10:36, 20 Iulie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pentru informatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună o întrebare vă rog am fost oprit de echipaj de poliție ... Bună o întrebare vă rog am fost oprit de echipaj de poliție în trafic în Timișoara Mi-o cerut documentele la control ok iam dat absolut toate actele ... (vezi toată discuția)
Am atins un zid cu colțul camionului și la etilotest a ieșit ... Ifrim Dumitru Ifrim Dumitru Am atins un zid cu colțul camionului și la echilotest a ieșit 0,51 ,mi-sa recoltat probe biologice și apoi mi-a dat am fost testat și a doua oară și a ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis ACManuela ACManuela Buna ziua, Eram cu masina oprit inafara carosabilului din cauza unei explozii la roata iar [u]eu eram afara din masina si incercam sa repar roata[/u] in ... (vezi toată discuția)