avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am atins un zid cu colțul camionului și la etilotest ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am atins un zid cu colțul camionului și la etilotest a ieșit ...

Am atins un zid cu colțul camionului și la echilotest a ieșit 0,51 ,mi-sa recoltat probe biologice și apoi mi-a dat am fost testat și a doua oară și a ieșit 0,15ce se întâmplă că permisul mi la dat? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:52, 29 August 2023
Conform disp OUG nr 195/2006 daca valoarea concentratiei este de 0,40 mg/l alcool pur in aerul expirat se retine permisul de conducere si se elibeereaza dovada inlocuitoare fara drept de circulatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere sub influenta alcolului bobo19189 bobo19189 mia fost retinu permisu avand o alcolemie de 0.47 in aer expirat si rezultatele de l a sange fiind 0.85 mia fost data dovada fara drept de circulatie si deja ... (vezi toată discuția)
Eroare aparat drager si recoltare probe sange adina constantin adina constantin buna ziua. am si eu o situatie la care am avut o solutionare surprinzatoare. prietenului meu i s-a solicitat de catre un singur politist sa faca proba cu ... (vezi toată discuția)
alcooltest NarcisaDaiana NarcisaDaiana Daca am fost testat cu aparatul firmei Petrofac,nu trebuia sa ma duca la recoltare de probe biologice?? (vezi toată discuția)