avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Adobe fill & sign pentru semnături
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Adobe fill & sign pentru semnături

Este in regula ca pentru contracte prestări servicii sa folosesc aplicatia Adobe fill & sign pentru semnături?
Asta pentru clientii ce nu sunt din același oras, sau pur si simplu pentru a nu printa foi si a tibe evidenta doat de pe calculator. Ma intereseaza daca e valabil aceat document cu semnatura făcută asa, de pe telefon?
Ultima modificare: Luni, 20 Iulie 2020
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:08, 21 Iulie 2020
Daca va referiti la semnatura electronica, atunci nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie pe propria raspundere - semnatura The_Wizard92 The_Wizard92 Buna ziua, Recent a fost lansat formular.sts.ro, unde putem completa declaratiile online. In cazul in care downloadez documentul in format PDF, este ... (vezi toată discuția)
Semnătura electronica Adrianro2019 Adrianro2019 Semnătura electronica Buna ziua, Există opțiunea in documentele format .pdf Adobe de a fi semnate digital. Fără vreun aparat/token special. Pur și ... (vezi toată discuția)
Semnatura in word pe contract de munca - este valabila? Catalin9871 Catalin9871 Buna ziua, Recent am primit o oferta de angajare. Angajatorul mi-a spus ca nu este nevoie sa vin pentru semnarea contractului. Mi-a spus ca imi vor trimite ... (vezi toată discuția)