avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, Se poate face dezmembrarea unui subsol cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, Se poate face dezmembrarea unui subsol cu mai multe ...

Buna seara,
Se poate face dezmembrarea unui subsol cu mai multe camere? Doi proprietari detin fiecare cate o camera rezultata in urma unei dezmembrati si cumparata. Al treilea proprietar detine inca 4 camere, unele fara acces independent. El sustine ca nu mai are voie sa faca o alta dezmembrare si trebuie sa vanda tot spatiul rămas. Eu as vrea sa cumpar doar o camera.
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua !avem o proprietate pe care am mostenit-o cei 4 frati ... Geta I Geta I Buna ziua !Avem o proprietate pe care am mostenit-o cei 4 frati .In spatele acestui imobil exista alta proprietate achizitionata de unul din cei 4 frati(cele 2 ... (vezi toată discuția)
2 proprietari alexander.dominic alexander.dominic Buna ziua, as dori sa ma ajutati in urmatoarea problema.Am cumparat in 2001 un garaj+ un subsol denumit spatiu tehnic, deci 2 camere.Intrarea in camera de la ... (vezi toată discuția)
Achizitie boxa bloc nou AlexCiubotaru AlexCiubotaru Buna ziua! Sunt pe punctul de a achizitiona un apartament intr-un bloc nou, bloc in al carui subsol au fost construite boxe de catre dezvoltator. Modul propus ... (vezi toată discuția)