Depinde cum e scrisa, ar trebui sa fie redactata de debitor de mana si sa aiba mentiunea "bun si aprobat", in teorie.
IN practica, puteti sa treceti un marftor sau doi pe hartie...
Inscrisurile intocmite de parti si semnate de ele sau de partea de la care emana sunt inscrisuri sub semnatura privata.
Ca regula generala, in afara de semnatura partilor sau a partii de la care emana, legea nu cere nici o alta conditie pentru valabilitatea nscrisurilor sub semnatura privata. Asadar inscrisul sub semnatura privata isi trage puterea doveditoare din semnatura partilor, cu conditia conditia ca semnatura sa fie recunoscuta voluntar ori verificata in justitie.
Pentru unele inscrisuri se cere totusi indepolinirea unor conditii speciale. De exemplu, formalitatea multiplului exemplar, mentiunea "bun si aprobat", redactarea testamentului olograf de mana testatorului, cambia, biletul la ordin si cecul trebuie sa cuprinda anumite mentiuni stabilite de lege, s.a.m.d.
priet.meu a cump.o casa pe numele meu,iar acum vrea sa imi anul.actul de vz.cump.nu am fst casat.Dovada,ca sa spun asa,ar fi un extras de cont,precum ca el a scos banii,suma din extr.fiind diferita de suma din contr.de vz.cump.Ce detalii puteti da imi oferiti?multumesc
Solicitati detalii dar si dvs sunteti zgarcita in detalii.
Semanati intr-un fel cu partizanii. Acestia chiar si atunci cand erau chinuiti nu raspundeau la intrebari decat monosilabic. (Sper ca aveti simtul umorului!)
Imobilul a fost achizitionat pe numele dvs. Bun!
In actul de vanzare-cumparare exista mentiuni cu privire la provenienta sumei cu care a fost achita imobilul?
Imobilul a fost inscris in Cartea Funciara? Exista sarcini inscrise in Cartea Funciara referitoare la acest imobil?