in act NU exista niciun fel de mentiune care sa faca referire la suma data pe casa.Apar eu ca fiind cumparatoare.Imobilul a fost inscris in C.F.fara nici o sarcina,la vremea cumpararii,acum...este inscris litigiul ptr.care n e judecam.La vremea cumpararii casei,TOTUL a fost facut in regula,multumesc.
Daca ati devenit proprietara pe baza unui contract de vanzare cumparare trebuie sa fie mentionata in contract si suma platita pentru transferul proprietatii.
Oricum ar fi, daca imobilul a fost intabulat pe numele dvs. (si fara sarcini) inseamna ca sunteti proprietar cu drepturi depline.
Prietenului dvs ii va fi extrem de greu sa dovedesca contrariul. El va trebui sa aduca dovezi (inscrisuri) care sa sustina o eventuala anulare a contractului.
Va fi foarte greu deoarece el nu este parte in contract si, teoretic, nu poate cere anularea acelui contract.
Chiar daca ar putea sa aduca vre-o dovada, dvs. aveti mai multe variante de a va apara proprietatea.
Ar fi bine sa va angajati un avocat care sa va reprezinte interesele.
Eu o recomand pe colega noastra AVLIL deoarece a dovedit ca stapaneste domeniul inscrisurilor sub semnatura privata / oficiale.
Treaba aia cu confectionatu' se cheama fals in acte si uz de fals si cam ustura in penal...
Apreciez raspunsurile dv., florinraican, dar va rog sa va editati urgent mesajul pentru ca nu putem instiga la incalcarea legii aici.
Multumesc si sper ca ma intelegeti.
Ulterior, voi sterge si eu acest mesaj.