avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte/autorizatii necesare amenajare iaz/balta uz ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte/autorizatii necesare amenajare iaz/balta uz personal

buna! am un teren intravilan, proprietate personala si as dori sa stiu de ce acte/autorizatii am nevoie pentru amenjarea uneu balti de aprox 70mx60m pentru uz personal. si aventual un cost aproximativ pentru toate actele necesare. de mentionat faptul ca terenul se afla la aprox 150m de canalul bega. multumesc!
Ultima modificare: Marți, 21 Iulie 2020
robert_88_tm, utilizator

Alte discuții în legătură

5 stilpi de joasa tensiune (220v) pe proprietatea mea (retrocedata in '92) Balaurul Balaurul O întrebare va rog: În '49 strabunului mei i-au fost luate pamînturile. Urmare a legii 18/'91 mi s-a retrocedat un teren intravilan (intr-o cumuna) pe care ... (vezi toată discuția)
Ajutor bransament electric teren de putin ajutor referitor la o speta. ... Mariancatalinp Mariancatalinp Buna ziua. As avea nevoie de putin ajutor referitor la o speta. Am achizitionat un teren in 2020,fara retea electrica. Localitatea Santandrei,jud Bihor. ... (vezi toată discuția)
Intabulare si cadastru georgi802005 georgi802005 Buna ziua, Mama mea detine un teren intravilan de aprox 11.600 mp, pentru care in anul 2008 a contactat o firma de cadastru pentru intocmire ... (vezi toată discuția)