avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Doresc să achiziționez un apartament ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Doresc să achiziționez un apartament intr-un bloc ...

Buna ziua!
Doresc să achiziționez un apartament intr-un bloc nou, care are ipoteca la banca. Mă gândeam să contactez un avocat care să mă însoțească la semnarea precontractului și să îl citeasca. Contează pe ce domeniu își desfășoară activitatea (drept civil, drept penal)? Care credeți că ar fi costul unui astfel de serviciu? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 14:37, 21 Iulie 2020
Buna ziua,
Contactati un avocat din lista de consultanti si discutati detaliile cu dumnealui/dumneaei...
Legat de acel contract... pentru vanzare-cumparare va trebuie si acordul bancii care are ipoteca.
Lista consultantilor
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...
Ultima modificare: Marți, 21 Iulie 2020
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cer ajutorul unui avocat Marius2122 Marius2122 Buna ziua , am o problema . Tata a angajat o menajera anul trecut are cam 65 de ani femeia . Intr-o zi imi spune ca i-am furat 300 RON eu iei , Eu nu i-am ... (vezi toată discuția)
Cumparare aprtament cu ipoteca EllaStefaniaB EllaStefaniaB Buna ziua, Doresc sa achizitionez un apartament (cu banii jos - fara credit) in bucuresti care are o ipoteca de 9000 euro. Pentru ca nu vreau sa risc nicio ... (vezi toată discuția)
Cumparare imobil in bloc nou Baby86 Baby86 Buna ziua! am si eu o problema/nelamurire. Intentionez sa imi cumpar o garsoniera in Bucuresti, am gasit una care imi convine ca si pret/aspect/zona...si eram ... (vezi toată discuția)