avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pe 18 aug, fiul meu face 2 ani, deci mi se termină ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pe 18 aug, fiul meu face 2 ani, deci mi se termină CCC! As dori ...

Pe 18 aug, fiul meu face 2 ani, deci mi se termină CCC! As dori sa stiu daca după, angajatorul ma poate baga in somaj?! Lucrez la o sala de jocuri si din pacate nu ma pot intoarce la munca! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Stef191s , utilizator 22:20, 21 Iulie 2020
In somaj tehnic sau somaj normal?
Orice fel... nu stiu exact dacă am dreptul la vreo formă de venit(cand voi putea da băiatul la grădiniță ma voi intoarce la munca)
Cornel Vasile a scris:

In somaj tehnic sau somaj normal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Are dreptul angajatorul sa imi inchida contractul de munca in peroada de pandemie? M@M@ M@M@ Are dreptul angajatorul sa ma de a afara si sa imi incheeie contractul acum in situata de urgenta? Pt ca asta a facut! Am contractul din 02.01.2020,si a spus ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic dupa ccc urmeaza sa revin la munca la 1 an si 10 ... Liliiii3 Liliiii3 Somaj tehnic dupa CCC Urmeaza sa revin la munca la 1 an si 10 luni din ccc insa colegele mele de pe acelasi post sunt in somaj tehnic, ca urmare a inchiderii ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea la munca dupa concediu crestere copil Andreea Bianca Andreea Bianca Buna ziua! Firma la care lucrez are sediul in Bucuresti insa eu lucrez la punctul de lucru unde am domiciuliu. Aici isi incheie contractul in luna martie ... (vezi toată discuția)