avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua , Ce se poate întâmpla în următoarea ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua , Ce se poate întâmpla în următoarea situație ...

Bună ziua ,
Ce se poate întâmpla în următoarea situație ?
Am contractat un credit la Ferratum IFN S.A. După un timp , nu am mai putut achita ratele ; după sute de mesaje de intimidare , am primit un simplu SMS, prin care eram înștiințat că debitul meu a fost cesionat către un SRL ! Precizez că această așa-zisa comunicare a cesiunii de creanță nu îndeplinește nici condițiile de fond, nici pe cele de forma ale Cesiunii de creanțe . Nu mi s-a comunicat contul in care pot sa plătesc , nu avea nici stampila sau nr.de înregistrare ; nici nu este vorba despre adresă de cesionare ( notificare de debitor cedat ). Mai mult decât atât , chiar daca ar fi fost corect transmisă , regula este că mai întâi , sa îmi fie trimisă o notificare de declarare a scadenței anticipate ( pentru că această creanță sa fie exigibilă ) Acum , am intrat în contul meu Ferratum și acolo scrie că nu mai am nici un credit activ.
Cum sa procedez la ora actuală ?

Alte discuții în legătură

Cesiunea de creanță Dănuț-Adrian Dănuț-Adrian Bună ziua! Am contractat un credit la un IFN... In urma acumulării de restanțe, creanță a fost cesionată unei firme de recuperare creanțe , care, la ... (vezi toată discuția)
Ce obligatii are banca fata de debitor la comunicarea scadentei unui credit? ContSters277537 ContSters277537 Sa zicem ca banca a decalarat un credit scadent, cum este obligata sa comunice, daca este obligata, debitorului, in cit timp de la declararea scadentei ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu creditele cesionate de banci? cordis claudia cordis claudia acum dupa noile reglementari bancare,ce se intampla cu creditele cesionate de banci catre firmele de recuperare?pentru aceste firme nu s-au stabilit niste ... (vezi toată discuția)