avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot sa depun cererea pentru marirea pensiei de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot sa depun cererea pentru marirea pensiei de intretinere ...

Cum pot sa depun cererea pentru marirea pensiei de intretinere fără să mă reprezinte un avocat?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 10:36, 24 Iulie 2020
Plătiți un avocat doar pentru redactarea cererii, și nu-l angajați să vă reprezinte la termenele de judecată. Iar dacă știți să redactați cererea, nu mai trebuie să apelați la avocat.
Puteți să redactați cererea și să o depuneți sau puteți să plătiți un avocat doar pentru redactere și, eventual, pentru a vă mai ghida pe parcursul procesului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! daca nu depun intampinare intr. un proces de marire ... mshboss mshboss Bună ziua! Daca nu depun intampinare intr. un proces de marire pensie intretinere, mai pot depune ulterior la dosar dovada veniturilor in vederea ... (vezi toată discuția)
Dificultati mb_mihaela mb_mihaela Buna ziu,va rog pe toti cei care ma puteti ajuta sa imi spuneti ce pot face daca: sunt parte intr-un proces pe litigii de munca impreuna cu alti fosti ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.as avea nevoie de un sfat și o îndrumare va rog.am ... Angelicastan Angelicastan Buna ziua.As avea nevoie de un sfat și o îndrumare va rog.Am avut un proces pt mărirea pensiei de întreținere.A fost stabilită suma,avocatul fostului ... (vezi toată discuția)