avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DIFICULTATI
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DIFICULTATI

Buna ziu,va rog pe toti cei care ma puteti ajuta sa imi spuneti ce pot face daca:
sunt parte intr-un proces pe litigii de munca impreuna cu alti fosti colegi.
Suntem reprezentati de un avocat care din pacate nu mai vrea sa ne raspunda la telefon.
Ce ne doare este faptul ca dumnealui trebuia sa faca o cerere de preschimbare de termen.Vreau sa stiu daca eu ca persona direct implicata,parte in acel proces ,pot depune cererea .Mai trebuie sa stiti ca noi,angajatii suntem reprezentati de o colega,ea apare ca parte in proces, dar nu poate ajunge ea la tribunal deoarece s-a angajat recent.
Credeti ca pot?Mai trebuie sa depun ceva, cum ca nu ne mai reprezinta avocatul?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: mb_mihaela , utilizator 10:01, 3 Martie 2011
Da, doamna, ca parte in proces puteti formula acea cerere de preschimbare a termenului si personal, insa nu uitati sa indicati motive bine intemeiate. Mai aveti posibilitatea, daca sunteti reprezentati de acea colega care nu poate merge la Tribunal, sa formulati cererea in numele dumneaei, sa o rugati doar sa o semneze si sa o depuneti dvs.

Cat priveste relatia cu avocatul, daca nu mai doriti sa fiti reprezentati de acel avocat, depuneti la dosar si comunicati si avocatului o adresa de reziliere a contractului de asistenta juridica.
In ceea ce priveste avocatul daca nu mai doriti ca acesta sa va reprezinte comunicati-i o adresa de reziliere a contractului pe care o depuneti apoi si la dosar. Nu este insa obligatoriu sa o depuneti la dosar, in situatia in care va angajati un alt avocat acesta isi va depune delegatia la termen si va rezulta imlicit ca mandatul fostului avocat a incetat.
In ceea ce priveste cererea de preschimbarea de termen o puteti face dumneavoastra intrucat sunteti parte in proces dara cel mai bine ar fi sa o redactati in numele tuturor reclamantilor, sa o semneze colega care va reprezinta si sa o depuneti dumneavoastra la registratura.
Succes
VA MULTUMESC FOARTE MULT
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre apel Anca Puma Anca Puma Intentionez sa fac apel impotriva unei hotariri pronuntate partial in favoarea mea, la Judecatoria de sector, intr-un proces civil, in care am avut calitatea ... (vezi toată discuția)
Avocatul trebuie să depună și la apel - delegație de reprezentare ... oanaportar oanaportar avocatul trebuie să depună și la Apel - Delegație de reprezentare angajator ? Este vorba despre un litigiu de muncă pentru acordarea unor diferențe ... (vezi toată discuția)
O nelamurire! razvandicu razvandicu Fostul meu patron a modificat o anume data de pe o dispozitie si a folosit-o impotriva mea...eu am originalul si vreau sa il acuz de fals si uz de ... (vezi toată discuția)