avocatul trebuie să depună și la Apel - Delegație de reprezentare angajator ?
Este vorba despre un litigiu de muncă pentru acordarea unor diferențe salariale.
La Fond /Tribunal - am câștigat noi, salariații, procesul.
Am primit Apelul făcut pentru angajator de către un avocat.
... dar Apelul -
1.- nu are numărul de înregistrare /angajator ( pentru că orice Cerere se înregistrează în Registrul de primiri-ieșiri documente instituție)
2 - nu este semnat de angajator /manager
3 - nu este semnat de avocat
4 - se spune că, pentru avocat - s-a pus Delegație la Dosar de Fond.
Se poate folosi /spune că : Delegația /avocat de la Fond - este valabilă și pentru Apel ?....
Dacă avocatul nu are Delegație pentru Apel - înseamnă că nu are acordul angajatorului ca să facă Apelul și să-l depună ?
5 se poate cere onorariu și acum ?... în baza Delegației de atunci ?
Dacă procesul de la Fond /Tribunal a fost pierdut de angajator /avocat - mai poate cere onorariu acum, pe baza Delegației de atunci ?
Toate acestea nu sunt motive de anulare /respingere a Apelului ?
Vă rugăm din tot sufletul să ne ajutați cu câteva sfaturi
Daca reprezinta partea ii trebuie delegație pentru apel.
Pe restul aspectelor mergeti cu actele la avocat daca vreti sa faceți tot ce puteti ca sa generati probleme juridice.
In instanta de apel avocatul trebuie sa depună delegație pentru instanta de apel.
Pe alte aspecte nu se poate discuta fara acte intrucat presupunerile nebazate pe acte nu va ajuta.
Actele la care am făcut referire mai sus - așa le-am primit toți colegii :
- Apel depus de avocat, dar fără număr de înregistrare /angajator,
- Apel nesemnat de angajator și avocat
- în Apel - se spune că : pentru avocat s-a pus Delegație la Dosar de Fond + și că aceasta să se ia în calcul și la Apel
Dar noi am văzut Dosarul și v-am spus cum stă treaba.... : avocatul are Împuternicire doar pentru Tribunal
Delegatie
comar
ma poate ajuta cineva cum trebuie facut o delegatie sa reprezint firma in instanta? Eu fiind consilier juridic stagiar..abia......probabil e ceva usor dar e ... (vezi toată discuția)