avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... avocatul trebuie să depună și la Apel - Delegație ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

avocatul trebuie să depună și la Apel - Delegație de reprezentare ...

avocatul trebuie să depună și la Apel - Delegație de reprezentare angajator ?

Este vorba despre un litigiu de muncă pentru acordarea unor diferențe salariale.
La Fond /Tribunal - am câștigat noi, salariații, procesul.
Am primit Apelul făcut pentru angajator de către un avocat.
... dar Apelul -
1.- nu are numărul de înregistrare /angajator ( pentru că orice Cerere se înregistrează în Registrul de primiri-ieșiri documente instituție)
2 - nu este semnat de angajator /manager
3 - nu este semnat de avocat
4 - se spune că, pentru avocat - s-a pus Delegație la Dosar de Fond.
Se poate folosi /spune că : Delegația /avocat de la Fond - este valabilă și pentru Apel ?....
Dacă avocatul nu are Delegație pentru Apel - înseamnă că nu are acordul angajatorului ca să facă Apelul și să-l depună ?
5 se poate cere onorariu și acum ?... în baza Delegației de atunci ?
Dacă procesul de la Fond /Tribunal a fost pierdut de angajator /avocat - mai poate cere onorariu acum, pe baza Delegației de atunci ?

Toate acestea nu sunt motive de anulare /respingere a Apelului ?

Vă rugăm din tot sufletul să ne ajutați cu câteva sfaturi

Ultima modificare: Joi, 29 Octombrie 2020
oanaportar, utilizator
Cel mai recent răspuns: oanaportar , utilizator 16:23, 1 Noiembrie 2020
Apelul este o cale de atac separata.avocatul trebuie angajat și pentru apel, daca nu doriți sa-l schimbați sau nu aveti prevazut expres ca va reprezinta si in fond si apel.
Dar dacă avocatul a depus Cerere de apel, fără să aibă Împuternicire ?
ce se va întâmpla ? .... noi nu am semnat nimic .....
ce va face instanța ?

La Tribunal /instanța de Fond, noi, angajații, nu am fost reprezentați de nici un avocat.
Ultima modificare: Vineri, 30 Octombrie 2020
oanaportar, utilizator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Avocatul care a reprezentat sau asistat partea la judecarea procesului poate face, chiar fără mandat, orice acte pentru păstrarea drepturilor supuse unui termen și care s-ar pierde prin neexercitarea lor la timp și poate, de asemenea, să introducă orice cale de atac împotriva hotărârii pronunțate. (art. 87 alin. 2 NCPC)

Concentrați-vă pe ceea ce are importanță. (întâmpinarea/apărare în apel).
Mi se pare că aveți cam mulți „angajatori” și „colegi” pentru care învățați pe aici procedura civilă.
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Octombrie 2020
romascanu, moderator
Am spus de la început că la Tribunal noi, angajații, nu am avut avocat.

Avocat a fost la Fond pentru angajator, dar când noi am căutat în Dosar nu am găsit nici un document din care să rezulte acest lucru........

Pentru situația noastră am cerut sfaturi.,
dar văd că primim sfaturi pentru alte situații în care noi nu ne aflăm....

Poate ne ajutați cu câteva sfaturi pentru noi.....
Ultima modificare: Duminică, 1 Noiembrie 2020
oanaportar, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt valabile? oanaportar oanaportar Bună seara! Vă rugăm să ne ajutați cu un răspuns la următoarea situație : - la un proces privind un teren al tatălui meu , judecatorul a amânat ... (vezi toată discuția)
Delegatie comar comar ma poate ajuta cineva cum trebuie facut o delegatie sa reprezint firma in instanta? Eu fiind consilier juridic stagiar..abia......probabil e ceva usor dar e ... (vezi toată discuția)
- cheltuielile de judecată - până când se pot cere ? bună ... oanaportar oanaportar - cheltuielile de judecată - până când se pot cere ? Bună ziua ! Este vorba despre un litigiu de muncă pentru acordarea unor diferențe ... (vezi toată discuția)