avocatul trebuie să depună și la Apel - Delegație de reprezentare angajator ?
Este vorba despre un litigiu de muncă pentru acordarea unor diferențe salariale.
La Fond /Tribunal - am câștigat noi, salariații, procesul.
Am primit Apelul făcut pentru angajator de către un avocat.
... dar Apelul -
1.- nu are numărul de înregistrare /angajator ( pentru că orice Cerere se înregistrează în Registrul de primiri-ieșiri documente instituție)
2 - nu este semnat de angajator /manager
3 - nu este semnat de avocat
4 - se spune că, pentru avocat - s-a pus Delegație la Dosar de Fond.
Se poate folosi /spune că : Delegația /avocat de la Fond - este valabilă și pentru Apel ?....
Dacă avocatul nu are Delegație pentru Apel - înseamnă că nu are acordul angajatorului ca să facă Apelul și să-l depună ?
5 se poate cere onorariu și acum ?... în baza Delegației de atunci ?
Dacă procesul de la Fond /Tribunal a fost pierdut de angajator /avocat - mai poate cere onorariu acum, pe baza Delegației de atunci ?
Toate acestea nu sunt motive de anulare /respingere a Apelului ?
Vă rugăm din tot sufletul să ne ajutați cu câteva sfaturi
Apelul este o cale de atac separata.avocatul trebuie angajat și pentru apel, daca nu doriți sa-l schimbați sau nu aveti prevazut expres ca va reprezinta si in fond si apel.
romascanu
Moderator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Avocatul care a reprezentat sau asistat partea la judecarea procesului poate face, chiar fără mandat, orice acte pentru păstrarea drepturilor supuse unui termen și care s-ar pierde prin neexercitarea lor la timp și poate, de asemenea, să introducă orice cale de atac împotriva hotărârii pronunțate. (art. 87 alin. 2 NCPC)
Concentrați-vă pe ceea ce are importanță. (întâmpinarea/apărare în apel).
Mi se pare că aveți cam mulți „angajatori” și „colegi” pentru care învățați pe aici procedura civilă.
Delegatie
comar
ma poate ajuta cineva cum trebuie facut o delegatie sa reprezint firma in instanta? Eu fiind consilier juridic stagiar..abia......probabil e ceva usor dar e ... (vezi toată discuția)