avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Urmarire penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Urmarire penala

Recent, am fost implicata intr-o urmarire penala fiind suspecta pentru savarsirea infractiunii de detinere de droguri de risc si mare risc pentru consum propriu, fara drept. Am fost sunata de catre un inspector de la Crima Organizata, dand ulterior declaratii impotriva unui inculpat. Nu am fost perchezitionata si asupra mea nu s-au gasit astfel de substante, doar am declarat faptul ca sunt consumatoare.
Ce repercursiuni pot avea in acest caz ? Se va aplica o amenda penala? Voi mai fi solicitata spre a da inca o declaratie?
Cel mai recent răspuns: adapopescu , utilizator 20:38, 21 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Consumul nu este incriminat.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Consumul nu este incriminat.

Deci nu s-ar putea pune problema unei amende penale? Vă mulțumesc!!!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posesie substante ilegale Tedy_r2 Tedy_r2 Salut, Am fost prins de catre jandarmerie, alaturi de un prieten cu 2 jointuri. acestia ne-au dus la cea mai apropriata sectie unde ne-au luat ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa detinere droguri de risc Sorinsers Sorinsers Buna, la data de 13 dec 2017 am fost perchezitionat in casa si masina la ora 8 dim de catre 2 mascati S.A.S. Si 3 comisari diicot,in masina avea 3-4 grame si ... (vezi toată discuția)
Consum droguri vaidelegilenoastre vaidelegilenoastre Buna ziua. Intrebarile mele ar fi multe,dar ma voi rezuma numai la cateva aspecte mai importante(pentru mine:) ) As dori sa aflu daca se face vreo diferenta ... (vezi toată discuția)