avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzatorul refuza sa achite facturile de utilitati ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzatorul refuza sa achite facturile de utilitati emise dupa ...

Vanzatorul refuza sa achite facturile de utilitati emise dupa momentul vanzarii, dar pentru perioada de consum anterioara vanzarii. Cum procedez?
Mai exact - nimeni nu a dat indexul la gaz timp de 1 an, el a platit facturi estimate (mai mici). In CVC scrie "[...] vanzatorul [...] obligandu-se sa plateasca toate cheltuielile cu utilitatile pana la data eliberarii imobilului"
Apelati la un avocat, il notificati in prima faza si apoi va adresati instantei.
trebuia sa fi notat indexul .. acuma nu aveti ce face.. ce dovada aveti ca nu ati consumat dvs ?
catre furnizordvs sunteti obligat, asta e clar.. apoi, ramane sa va adresati instantei, dar nu stiu cu ce sanse.
Aveti varianta instanței,O acțiune în pretenții sau se poate incerca o cerere cu valoare redusă .Discutați cu un av pt a alege varianta optimă.
Ce dovezi aveti ca indexul actual reprezinta cunsumul fostului proprietar?Fara probe e greu sa castigati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am o speta cu un proprietar ce nu vrea sa imi returneze ... Edu24 Edu24 Buna ziua. Am o speta cu un proprietar ce nu vrea sa imi returneze garantia aferenta contractului de inchiriere. Contractul a ajuns la finalitate si nu am ... (vezi toată discuția)
Factura cumulata pe 8 ani de consum gaz mircea86 mircea86 Buna ziua, Mi-am cumparat apartament in 2007, in Bucuresti. Evident, mi-am facut contracte noi la utilitati pe numele meu. La Distrigaz am avut probleme: nu ... (vezi toată discuția)
Unde reclam administratorul de bloc Flory0000 Flory0000 Cum pot demonstra ca administratorul mi-a bagat la plata pe anul trecut mai multi m3 de apa fata de cat am consumat? (vezi toată discuția)