avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua.Daca urmeaza sa fiu mutata pe o alta functie ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua.Daca urmeaza sa fiu mutata pe o alta functie in cadrul ...

Buna ziua.Daca urmeaza sa fiu mutata pe o alta functie in cadrul aceluiasi angajator, dar pe o perioada determinata pe 24 luni si raman insarcinata in acest timp beneficiez de indemnizatie?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:41, 22 Iulie 2020
Buna ziua,
Da.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acordarea indemnizatiei pentru CCC nu este conditionata de existenta unei anumite functii.

Pentru acordarea indemnizaţiei de creştere a copilului, singura modalitate de a beneficia de indemnizaţie pentru creşterea copilului este realizarea de venituri supuse impozitului pe venit în ultimii 2 ani anteriori datei naşterii copilului, timp de cel puţin 12 luni , aşa cum sunt ele prevăzute la art. 3 din OUG nr. 111/2010, sau aflarea în una dintre perioadele asimilate prevăzute la art. 2 alin. (5) şi (6) din OUG nr. 111/2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație copil Indo Indo Bună ziua!In cazul în care mi s-a desfăcut contractul de muncă cf. Art 61 lit. a) mai beneficiez de indemnizație pt copil? Menționez că am lucrat 3 ani ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie lucrand part-time? mihaelasorina mihaelasorina Buna seara! Lucrez la o firma de Call-Center de aproximativ 2 ani. Lucrez cu acte in regula,numai ca in contractul meu de angajare sunt la 2 ore pe zi,eu ... (vezi toată discuția)
Mi-am depus demisia, iar apoi am aflat ca sunt insarcinata. voi mai putea beneficia de indemnizatie de crestere a copilului? je_damaris je_damaris Buna ziua! Am lucrat timp de 14 luni la o companie dupa care mi-am depus demisia. Abea apoi am aflat ca sunt insarcinata. Mai am 8 luni pana voi naste. Voi mai ... (vezi toată discuția)