avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... La implinirea varstei de 65 de ani, ar trebui sa trec ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

La implinirea varstei de 65 de ani, ar trebui sa trec de la pensia ...

La implinirea varstei de 65 de ani, ar trebui sa trec de la pensia anticipata partiala, la pensie la limita de varsta. Am la dosar si actele pentru studii si serviciul militar, necesare recalcularii. Intrebarea este : recalcularea care se va face pentru noua pensie ( integrala ), va utiliza coeficientul de corectie de 1,41 aferent anului 2020 ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 16:56, 22 Iulie 2020
Nu.
Veti ramane cu indicele de la deschidera depturilor la pensie anticipata partiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca după pensionare anticipată florinm58 florinm58 Am mare nevoie de un sfat priceput si sincer ,am fost sfatuit sa-mi depun dosarul de pensie anticipata ptr. ca acum , anul acesta sunt niste calcule mai ... (vezi toată discuția)
Soția mea s-a pensionat anticipat in 1016 . a avut o diminuare ... Parepa Parepa Soția mea s-a pensionat anticipat in 1016 . A avut o diminuare consistenta a pensiei . Indicele de corecție la calculul pensiei a fost 1.09. In martie 2020 a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, câte puncte aduc, in cazul pensiei la limita de vârstă, ... Cristian Stamate Cristian Stamate Buna ziua, Cite puncte aduc, in cazul pensiei la limita de virsta, stagiul militar intre octombrie 1978 si martie 1980 si facultatea de 5 ani absolvita cu ... (vezi toată discuția)