avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecinul face gropi pe drumul de acces, prins în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecinul face gropi pe drumul de acces, prins în cadastru, la terenul meu

Buna ziua. Am o situatie cam ciudata. Eu si vecinul meu am folosit un drum de acces (asa cum arata cadastrul meu) mai bine de 20 de ani. Ieri m-am trezit ca face niste gropi in fata portii mele, blocandu-mi calea de acces in curte cu masina,pe motiv ca este pamantul lui si isi face gard. M-am interesat si intradevar are acte facute acum 1 luna. Drumul are iluminat public si canalizare facuta de primarie. Am sunat si la politie si mi-au spus sa ma adresez instantei.
Este posibil ca dupa mai bine de 20 de ani de folosire fara probleme a acelui drum sa nu fiu blocata in curte pentru ca vecinul a facut acte pe un drum de acces care are canalizare si iluminat public platit din bani publici?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:39, 22 Iulie 2020
este posibil, si s-ar putea sa va judecati. sfatuiti-va cu un avocat si procurati copii ale documentelor de proprietate nou intocmite. ele sunt publice, dar va trebui sa faceti unele demersuri. pe baza acestora veti stabili alternativele, precum si sansele de succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces blocat din domeniu public la proprietate sandidu sandidu Buna ziua , Posed proprietate (casa si teren ).Accesul la proprietate e din domeniu public ( proprietatea autoritatii locale -primarie) comun cu un vecin ... (vezi toată discuția)
Blocare acces teren Popa_Ionela_Corina Popa_Ionela_Corina Buna ziua, am si eu o problema cu o parcela de pamant intravilan. Terenul are forma unui patrulater cu o prelungire mai ingusta prin care aveam cale de acces ... (vezi toată discuția)
Buna seara! timp de peste 15 ani am folosit un drum de acces ... elena_a elena_a Buna seara! Timp de peste 15 ani am folosit un drum de acces in curtea proprie, drum care nu aparea la primărie ca avand proprietar, in cadastru si actele ... (vezi toată discuția)