avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... La ce se referă ,, garanția contra evicțiunii se ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

La ce se referă ,, garanția contra evicțiunii se extinde și față de dobânditorii subsecvenți"?

Buna dimineața!
La ce se referă : "declar că am cunoștință că in temeiul 1706 din noul cod civil garanția contra evicțiunii se extinde și față de dobânditorii subsecvenți"? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 09:42, 23 Iulie 2020
Adica daca dvs sunteti vanzatorul, garantati pentru orice tulburare si pierdere a posesiei si in ipoteza in care cumparatorul vinde mai departe bunul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare casa cu put in beci ciprian2179 ciprian2179 Buna ziua, Casa pe care am cumparat-o acum 2 ani cand am venit in tara in vacanta are un put in beci de care eu nu am stiut la momentul cumpararii.Am mai ... (vezi toată discuția)
Evictiunea in noul cod civil casp casp Care sunt modificarile care au intervenit in legatura cu evictiunea ( toatala, partiala, de fapt, de drept) odata cu adoptarea Noului Cod Civil? :) Multumesc! (vezi toată discuția)
O sa fiu dat in judecata? blakkiss blakkiss buna ziua, am cumparat un apartament,persoana de la care am cumparat a obtinut apartamentul prin testament, acuma asta de la care am cumparat eu este dat in ... (vezi toată discuția)