avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Modificare pret abonament telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Modificare pret abonament telefonie mobila

Buna ziua!

Am primit o notificare de la operaturul de Telefonie mobila ca pretul abonamentului va fi majorat unilateral cu 40%.Este legal?
multumesc!
Ultima modificare: Joi, 23 Iulie 2020
marian_coanda, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:32, 25 Iulie 2020
este legal. daca abonamentul este pe persoana fizica, aveti posibilitatea sa refuzati aceasta modificare si sa reziliati contractul. e un lucru care ar trebui sa fie scris si in notificare. termenul e de 30 zile, dupa care se considera ca ati acceptat.
daca este un abonament de firma, se aplica clauzele contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament telefonie mobila gina10 gina10 Buna ziua.As dori sa-mi spuneti ce trebuie sa fac ca sa pot rezilia contractul de telefonie mobila; am un contract de telefonie mobila incheiat pe un Srl; ... (vezi toată discuția)
Modificare unilaterala de contract,efectuat de firma de telefonie. nicodaro nicodaro Fiind la jumatatea termenului intr-un contract cu o firma de telefonie,imi cere sa schimb contractul.In urma refuzului meu,mi se comunica ca,face uz de clauza ... (vezi toată discuția)
Contracte ionutz1984 ionutz1984 salut am o intrebare se poate rezilia un contract de tlf mobila inainte de termen fara a mai plati restul lunilor care ar ramane pana la expirarea lui??? (vezi toată discuția)