avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... corectare data spor REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

corectare data spor REVISAL

In situatia in care s-a notat gresit in Revisal data de la care se aplica un spor, cum poate fi efectuata corectarea datei? Ar fi o solutie stergerea sporului si reintroducerea lui cu data corecta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:13, 23 Iulie 2020
Se va face corectie la data de la care isi produce efectele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Itm- observaþii revisal 5.0.8 ContSters233047 ContSters233047 IMPORTANT !! Angajatorii, care au efectuat cel puţin o depunere pe versiunea HG 500/2011 şi nu au nici un fel de modificări faţă de varianta depusă ... (vezi toată discuția)
Salariul gresit la inregistrarea contractului in revisal LarisaCristiana LarisaCristiana Buna ziua, in fapt am intregistrat un contract individual de munca cu norma partiala dupa care mi-am dat seama ca am gresit salariul ( in loc sa pun salariul ... (vezi toată discuția)
Urgent - numar de inregistrare contract gresit Alexandra Ilie Alexandra Ilie Buna ziua, Daca s-a gresit un numar de inregistrare pentru un contract, contract care a incetat , se mai poate remedia greseala? (vezi toată discuția)