Buna ziua,
Anul acesta am achizionat un vehicul inmatriculat in Romania care are mentiunea in talon si CIV "autoturism reclamat ca furat in Germania in 2018". Stiam ca a fost deschis un dosar penal dar care a fost solutionat. In cadrul dosarului penal s-a identificat detinatorul de drept, dar acesta refuza recuperarea bunului datorita costurilor care sunt prea mari.(pagubitul fiind o societate de asigurare (cred) din Germania). In cadrul dosarului exista chiar o nota prin care acesta transmite organelor de ancheta ca nu doreste bunul si ca se poate vinde fara nici o pretentie din partea lui. Procesul s-a incheiat, dar cand am vrut sa transcriu vehiculul pe numele meu cei de la Prefectura refuza aceasta deoarece vehiculul inca este blocat. Am luat legatura inclusiv cu persoana care s-a ocupat de ancheta si acesta mi-a spus ca autoturismul este inca in cercetari desi procesul s-a finalizat si nu s-a facut nici un recurs de nici o parte. Ce demersuri se pot face pentru deblocare si/sau radierea mentiunilor in acest caz avand in vedere finalizarea cercetarilor, gasirea pagubitului si refuzul acestuia de a recupera bunul pentru a putea inmatricula masina pe numele meu fara mentiunile respective in talon respectiv CIV. Va multumesc
Dauna auto
ainginer
Buna ziua
Am si eu o nelamurire, poate gasesc una din partea dvs
Am avut un accident, urmat de un dosar penal, accident din care a rezultat avarierea unui nr ... (vezi toată discuția)