avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am avut un parteneriat cu un prieten pentru un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am avut un parteneriat cu un prieten pentru un business (dar ...

Am avut un parteneriat cu un prieten pentru un business (dar nu in acte sau nimic semnat) si dupa ce ne-am certat el isi vrea banii investiti initial, nu 50% cum am stabilit in persoana initial, este posibil sa actioneze in instanta?
Cel mai recent răspuns: CUchina12 , utilizator 22:15, 29 Iulie 2020
Buna ziua!

Exista documente justificative pentru sumele investite de prietenul dumneavoastra?
Buna ziua,

Nu exista niciun document. Doar au fost transferata o suma de vreo $1500 catre contul meu personal de transferwise, o banca internationala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament: tranzactie cu plata pin banca? cdadan cdadan Cumparatorul prefera sa plateasca prin banca contravaloarea apartamentului. Care ar fi procedura, in mod normal? Se autentifica mai intai actul de ... (vezi toată discuția)
Problema cu transferwise laurentiu_2009 laurentiu_2009 Buna ziua. Acum 2 luni am vrut sa transfer niste bani dintr-un cont personal din USA in contul personal din RO cu TransferWise. Toate bune si frumoase, am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am imprumutat cuiva suma de 1500 lei acum cateva luni ... Sorin1919 Sorin1919 Buna ziua. am imprumutat cuiva suma de 1500 lei acum cateva luni si refuza sa mii inapoieze acesta fiindu mi un amic cu care am stat in acelasi camin in ... (vezi toată discuția)