avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare carnet de muncă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare carnet de muncă

Buna ziua! Daca s-a constatat ca angajatorul meu nu a primit carnetul de munca dat la scanare la CNPAS, cum se poate el recupera? In plus , constat ca nici nu se vede scanarea acestuia pe portalul CNPAS. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:51, 24 Iulie 2020
Carnetele de munca au fost trimise la CJP, nu la CNPAS pentru multiplicare.
Luati legatura cu CJP si in baza documentelor de predare-primire carnete de munca, vedeti daca respectivele carnete mai sunt la CJP, au fost trimise la ITM sau au fost returnate la angajator.
Daca carnetul dvs de munca a fost dus direct la scanat de catre angajator, atunci recuperarea lui se face de la Casa de pensii si nu de la ITM.

Daca carnetul dvs de munca a fost dus la scanat de catre angajator,prin ITM, atunci recuperarea lui se face de la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scanare carnete de munca la casa de pensii bucuresti tudorache_alyna tudorache_alyna Buna ziua! Am inteles ca dupa ce am dus o data carnetele de munca la ITM Bucuresti pentru scanare acum a doua oara va trebui sa le ducem la Casa de Pensii ... (vezi toată discuția)
Cm la scanat eudoxiu eudoxiu Buna ziua, Poate stie cineva sa ma lamureasca: am citit pe internet, un articol, tipic romanesc, unde se spunea ca este OBLIGATORIU ca sa fie depuse CM ... (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca clement23 clement23 Buna ziua, Mi-am dat demisia de la o firma acum 6 luni (angajandu-ma la o alta). Vechea firma nu mi-a dat nici pana azi cartea de munca, spunand ca este la ... (vezi toată discuția)