avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare funcție de Șef Birou în una inferioară, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare funcție de Șef Birou în una inferioară, cu micșorare de salariu

Buna seara,
Din 2012 dețin o funcție de Șef Birou..... În urma unor neînțelegeri verbale cu șefii mei, aceștia au decis sa imi schimbe funcția cu una inferioara.
Astăzi am primit o comunicare, prin care mi se aducea la cunoștința faptul ca, incepand cu data de 01.08.2020 , se modifica organigrama societatii, ca postul meu se desființează si mi se aloca o nouă funcție, bineînțeles inferioară.
In comunicare se specifica faptul că acest lucru a fost decis de Consiliul de Administrație al Societății.
Având în vedere faptul că la societatea la care lucrez , mai exista alte posturi la fel ca al meu, pe alte departamente la care nu s-a schimbat organigrama , faptul ca schimbarea funcției nu a fost din motive economice, deoarece salariul a rămas același si perioada de informare cu 1 saptamana inaintea faptului împlinit, pot acționa în instanță societatea?
As avea câștig de cauză?
Mentionez ca la evaluarile anuale, am iesit cu 90%, deci nici vorba de incompetență.
Astept raspunsurile dumneavoastra.

Va multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Iulie 2020
Bijou_Nicolae, utilizator

Alte discuții în legătură

Comunicare desfiintare post Victor82 Victor82 Am primit o comunicare de desfintare a postului ce il ocupam si propunerea de a ocupa o functie inferioara in cadrul unui serviciu nou infiintat. Acest ... (vezi toată discuția)
Desfiintare de post pana ana maria lavinia pana ana maria lavinia cum se desfiinteaza un post in cazul dupa ce un salariat iceteaza raporturile de munca conf art.55 lit b si societatea nu mai vrea sa angajeze pe nimeni pe ... (vezi toată discuția)
Desfiinþarea posturilor publice vacante ºi a celor ocupate szabozsolt1 szabozsolt1 Va rog sa ma ajutati un raspuns, nici cei de la ANFP si nici Agentia Nationala... nu a putut sa imi ofere un raspuns clar. Guvernul a anuntat adoptarea ... (vezi toată discuția)