avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Modificare antecontract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Modificare antecontract

Bună seara. As dori sa întreb dacă un antecontract poate fi modificat? Dupa ce am ajuns acasa si am citit mai cu atenție antecontractul am observat că terenul (gradina) nu este specificata in antecontract doar suprafata curții si a construcțiilor. Cum as putea proceda? Sau am putea face o înțelegere între noi vanzator-cumparator separat scris sau verbal?
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Iulie 2020
Anca.., utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:40, 25 Iulie 2020
orice contract (si antecontractul este tot un contract) se poate modifica cu acordul partilor. pentru a avea aceeasi valabilitate, modificarea e supusa acelorasi formalitati ca si contractul initial. in domeniul imobiliar este recomandat ca toate intelegerile sa fie autentificate si, acolo unde e cazul, notate in cartea funciara. prin urmare, fie actualizati intregul antecontract, fie intocmiti un act aditional la cel existent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promisiune de cumparare expirata alexix_art alexix_art acum o luna am incheiat o promisiune de cumparare pentru o casa in valoare de 100.000 euro. am platit un avas de 6000 euro vanzatorilor. cumpararea nu s-a ... (vezi toată discuția)
Precontract vanzare-cumparare imobil mz-tin mz-tin Vreau sa cumpar o locuinta,pot eu sa inchei un precontract la un avocat fara sa merg la notar? In cazul in care din ,,n"motive contractul nu poate fi incheiat ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a îndeplini o formalitate de publicitate. stipulațiile care au ca scop împiedicarea acestui drept ContSters4579 ContSters4579 Art. 19. - (3) Orice renunțare sau restrângere a dreptului de a îndeplini o formalitate de publicitate, precum și orice clauză penală sau ... (vezi toată discuția)