avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cumparare vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cumparare vechime

Cumparare vechime. Buna Ziua. Daca stiti ce se intimpla - daca se mai cumpara vachime ,pe ce perioada si mai ales care este suma platibila ptr. o perioada 1 an , 2 ani...5 ani. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:00, 25 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vechimea în muncă nu se cumpără...pentru cumularea de stagiu de cotizare pentru pensie se poate încheia un contract de asigurare cu Casa de Pensii...situatie valabila pentru viitor.

Retroactiv se poate face asa ceva numai după intrarea în vigoare a noi Legi a pensiilor...adica, de la 01.09.2021.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, Întrebare: sunt pensionara la limita de vârsta. ... Doinaalexandru Doinaalexandru Buna ziua, Întrebare: Sunt pensionara la limita de vârsta. Sunt născuta in Octombrie 1951. Stagiul complet este de 27 ani si 10 luni. Eu am cotizat 26 ani ... (vezi toată discuția)
Arhiva statului Mareș231 Mareș231 Unde as putea lua o adeverință precum ca am lucrat, fiindu mi necesara ptr pensionare! (vezi toată discuția)
Cumparare vechime? se poate cumpara vechime daca de exemplu mai ... lujerului lujerului Cumparare vechime? Se poate cumpara vechime daca de exemplu mai am 3 ani pana la o eventuala pensionare anticipata? Daca achit din mana pot iesi la pensie mai ... (vezi toată discuția)