avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de furnizare servicii de turism
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de furnizare servicii de turism

BUNA ZIUA,

Intr-un contract de furnizare servicii de turism al Christiatour scrie :Turistul poarta intreaga raspunderepentru respectarea prevederilor legaleprivind regimul vizelor si al documentelor de calatorie,regimul vamal,sanitar,etc ale tarilor de destinatie sau tranzitate.
As vrea sa stiu daca legal se refera la reglementarile existente la data semnarii contractului sau la orice poate apare pana la finalizarea contractului.am vre-o sansa daca ii dau in judecata sa castig?( este vorba de testul Covid impus de Grecia, care costa foarte mult in comparatie cu valoarea sejurului contractat.Firma se leaga de acest articol din contract.
Cel mai recent răspuns: paiudaniela , utilizator 12:54, 26 Iulie 2020
Sa castigati ce anume?Care este culpa agentiei daca Grecia a inteles sa solicite cetatenilor romani dovada efectuării testului.Nu aveti ce sa câștigati din pacate.
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Iulie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sejur contractat inainte de situatja de criză florin.savin1 florin.savin1 Am contractat un sejur in altă țară din uE în luna februarie pentru care am plătit 20% din valoarea totală a sejurului care urma să fie în perioada ... (vezi toată discuția)
Conflict cu o agenție de turism coraline68 coraline68 Bună ziua, sunt pentru prima oară pe acest forum și aș dori un sfat: în data de 10.02.2016 am achiziționat printr-o agenție de turism un sejur de 10 ... (vezi toată discuția)