avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna seara a-și dori sa știu facă pot refuza testul ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna seara a-și dori sa știu facă pot refuza testul pt covid ...

Buna seara a-și dori sa știu facă pot refuza testul pt covid 19 ! Multumesc
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu puteți fi obligată, însă în funcție de cine și de ce vrea să vi-l facă, există consecințe cum ar fi interzicerea accesului într-o unitate medicală sau la serviciu.
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, exista dreptul la refuz insa in acest fel va limitați alte drepturi.
Va trebui sa fiți izolat.
3 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
dreptul la viata a celorlalti, pe care ii puteti imbolnavi ori chiar muri din cauza ca-i molipsiti, este un drept inalienabil prevazut de constitutie, astfel ca pentru a nu putea sa deveniti criminal in serie veti fi izolat/a ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am și eu următoarea întrebare ținând cont de ... crangasug crangasug Bună ziua, Am și eu următoarea întrebare ținând cont de situația actuală din Romania: in momentul de față, daca te îmbolnăvești de COVID nu mai ... (vezi toată discuția)
Teste pe banii nostri? ! cum ar trebui să procedăm, dacă ni se cer teste, ... VioCostea VioCostea Bună ziua! Cum ar trebui să procedăm, dacă ni se cer teste, angajatilor de la spital, antigen la 3 zile sau pcr, la 7 zile, dacă nu suntem vaccinați? Ne ... (vezi toată discuția)
Legalitate masuri impotriva coronavirus eduard27 eduard27 Incepand cu saptamana viitoare voi reincepe munca ,lucrez intr o corporatie americana si inca dinainte de aceasta stare de urgenta ni se lua temperatura.Doresc ... (vezi toată discuția)