avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cât trebuie sa plătesc pentru adăugarea CAEN-ului?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cât trebuie sa plătesc pentru adăugarea CAEN-ului?

Bună ziua,
Vă rog să mă ajutați cu următoarea intrebare
Am un IF, vreau sa îi adaug un cod CAEN pentru a putea vinde produse textile în piețe, târguri, etc... Știe cineva cât trebuie sa plătesc pentru adăugarea CAEN-ului?
Mulțumesc!
Ultima modificare: Duminică, 26 Iulie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Raluca Iliescu , Avocat 11:08, 27 Iulie 2020
Buna ziua.
Nu se percep taxe ONRC pentru adaugare caen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot adauga coduri caen la pfa-ul meu? Roxie Roxie Buna ziua, Detin PFA pe codul caen 7430- activitati de traducere scrisa si orala. In acelasi timp fac si produse crosetate si din pasla pe care doresc sa le ... (vezi toată discuția)
Handmade cod caen Alex1121 Alex1121 Buna seara, vreau sa vand in targuri, piete, etc si online produse handmade executate de mine. Am un PFA cu alt gen de activitate. Pot adauga si aceasta? Ce ... (vezi toată discuția)
Relatii infiintare i.i. gust gust Buna seara! as vrea sa infiintez o intreprindere individuala care sa aiba urmatoarele obiecte de activitate: - comert prin piete/targuri/oboare cu pasari ... (vezi toată discuția)