avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor de toxicitate arhivar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor de toxicitate arhivar

Lucrez intr un spital pe postul de arhivar. Pana in anul 2018,luna februarie am primit sporul de toxicitate.Din luna martie nu am mai primit acel spor . Motivul dat de conducere a fost : „Functia de arhivar nu se regaseste in structura personalului prevazut la punctul b de la capitolul 2, din Aneza nr.8la Legea Cadru Nr.153/2017,pe servicii/compartimente/birouri, care beneficiaza de spor pentru conditii periculoase sau vatamatoare de munca conform articolului 2(2)dinHG NR.917/2017.” Mentionez ca acesta era singurul spor ,7%.Am apelat la informatii legate de acest spor ,la mai multe spitale din tara si am aflat ca arhivarii din acele spitale primesc un spor. O instanta de judecata m ar putea ajuta?
Cel mai recent răspuns: herina , utilizator 10:11, 15 August 2020
Intr-adevar, o actiunein instanta v-ar putea ajuta sa-l reobtineti.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrez ca arhivar la un spital judetean.pana in anul 2018 ,luna ... herina herina Lucrez ca arhivar la un spital judetean.Pana in anul 2018 ,luna octombrie ,am beneficiat de un spor de conditii vatamatoare7%.Incepand din luna ... (vezi toată discuția)
Anul la care se calculeaza sporul conditii periculoase hg 917 jojo jojo In baza Legii 296 din 2023 care modifica L.egea 153 din 2017 s-a aprobat de catre ordonatorul principal acordarea sporului pt conditii periculoase/vatamatoare ... (vezi toată discuția)
Exista o problema de neconstitutionalitate ? + se incalca principiile salarizarii /legea 153 /2017 ? oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Va rog frumos sa ne ajutati cu un sfat cu privire la un caz ce priveste un salariat. Un salariat a sustinut examenul de promovare ... (vezi toată discuția)