avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț la notar în lipsa acordului unuia dintre soți
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț la notar în lipsa acordului unuia dintre soți

Buna seara. As dori sa ma îndrumati pentru un divort.Sunt casatorita de 35 de ani , în urma cu doi ani am facut partajul la notar pentru bunurile pe care le detinem. As dori sa introduc divortul dar el nu este de acord pana nu-i platesc jumatate din banii pe care i-a scos din banca în urma cu 10 ani. Tinand cont de perioada de pandemie in care suntem la tribunal ar dura foarte mult de aceea as prefera la un notar dar daca el nu se prezinta nu stiu daca e posibil.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 18:49, 27 Iulie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu e posibil sa divortati la notar.
Divortati in instanta. Nu conteaza cat dureaza, ati fost casatoriti 35 de ani, ce mai conteaza 6 luni, un an ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In cazul dvs instanta este singura soluție,discutați cu un av pt a înțelege procedura,durata aproximativă de soluționare,costuri.
acest răspuns util
Pentru a divorța trebuie sa motivați in fapt si in drept.
Încercați sa apelati la avocat macar pentru a va redacta acțiunea de divorț daca nu va permiteti sa va reprezinte.
acest răspuns util
Dacă nu se prezintă nu este posibil să divorțați la notar. Divoețul la notar presupune acordul amiabil al soților asupra cererii de divorț și asupra chestiunilor accesorii divorțului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,sunt o mama cu 3 copii minori 11,5,7ani.sunt căsătorită ... Oana2022 Oana2022 Buna ziua,sunt o mama cu 3 copii minori 11,5,7ani.Sunt căsătorită a doua oară.Fetita de 11 ani este din prima căsătorie în care ne am despărțit pe ... (vezi toată discuția)
Divort la cinci luni dupa casatorie sonder sonder Buna.Am nevoie de cateva informatii legate de divort.Suntem casatoriti de cinci luni,nu avem copii,nu vor exista bunuri de impartit,totul se face de comun ... (vezi toată discuția)
Divort amiabil anuska03 anuska03 bun gasit,am o mare nedumerire.daca la notar nu putem divorta pe cale amiabila fiindca partile trebuie sa fie prezente,ce alta modalitate de divort exista in ... (vezi toată discuția)