avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Pe scrisoarea de recomandare trebuie sa apara si ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Pe scrisoarea de recomandare trebuie sa apara si stampila institutului de invatamant?

buna ziua,

as dori sa stiu, va rog, daca o scrisoare de recomandare din partea unui profesor in vederea inscrierii la o facultate din strainatate, trebuie sa includa in mod obligatoriu si stampila universitatii sau e suficienta doar semnatura profesorului?

va multumesc!
andreea
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 16:00, 17 Decembrie 2009
Parerea mea este ca ar trebui sa contina , pe langa datele de identificare ale profesorului respectiv(numar de telefon si adresa de email) si o viza / stampila de la secretariatul Universitatii Asta din simplul motiv ca cei din afara sunt foarte suspiciosi in privinta autenticitatii unor astfel de "documente"! Oricum , scrisoarea respectiva va trebui tradusa si legalizata!B-)
Ultima modificare: Joi, 17 Decembrie 2009
MIHAI GRIGORE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducerea si legalizarea actelor in strainatate Justitiarul711 Justitiarul711 Este adevarat ca actele(imputernicirile notariale/declaratiile pe proprie raspundere date la un notar din strainatate care are Apostila de la Haga) traduse si ... (vezi toată discuția)
Ufb universitatea financiar bancara - diplome master iqgeo2015 iqgeo2015 Salutare, Am terminat cursurile de master in cadrul UFB (Universitatea Financiar Bancara), si m-am trezit cu supriza neplacuta de nu-mi putea ridica ... (vezi toată discuția)
Legalizarea traducerilor efectuate dupã fotocopii, documente sau texte simple ContSters149 ContSters149 Buna ziua, Vreau sa supun discutiei un subiect pe care multi colegi si notari il trateaza diferit si anume legalizarea traducerilor efectuate dupa un text ... (vezi toată discuția)