avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum mi-as putea recupera banii dati avans pentru o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum mi-as putea recupera banii dati avans pentru o lucrare neexecutata?

Cum mi-as putea recupera banii dati avans pentru o lucrare de amenajare spatii verzi neexecutata? Am doar sms-urile prin care imi cere avans si cele prin care il anunt sa vina dupa bani.
Ultima modificare: Duminică, 26 Iulie 2020
Carpology, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:04, 27 Iulie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Initial,notificati oficial executantul cu obligatia achitarii prestatiilor asumate si achitate-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente in instanta
sesizati oficial ANAF protectia consumatorului pentru neeliberare documente justificative si nefinalizare prestatii asumate
Multumesc pentru sfaturi!
Ca sa obțineți banii dati pe avans trebuie sa dovediți plata.
Despre ce suma este vorba?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bataie de joc! la cine trebuie sa fac o sesizare? - taxa incasata degeaba de dezvoltator ContSters432486 ContSters432486 Salut. De ceva vreme m-am mutat intr-un ansamblu rezidential, vecinii s-au organizat si facem demersuri pentru infintarea Asociatiei de proprietari. La ... (vezi toată discuția)
Probleme chirias/obligatii andrei_25 andrei_25 Buna seara, Acum un an am semnat un contract de inchiriere cu un fost coleg de munca(s-a stabilit suma platii lunare, valabilitatea contractului fiind pe un ... (vezi toată discuția)
Evacuare chirias oana1999 oana1999 Buna ziua, din luna ianuarie 2019 am inchiriat unui domn apartamentul meu pe un an, dar nu a platit chiria pe luna martie, nici intretinerea din luna ... (vezi toată discuția)