avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Probleme cu o gașcă de alcoolici
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Probleme cu o gașcă de alcoolici

Bună ziua! Sunt administratorul unui imobil din București, si am următoare problemă, am o gașcă de alcoolici care nu locuiesc în imobil doar se adună în spatele blocului, au aflat că am facut reclamații la Poliție și sun de fiecare dat cand se adună. Au început să mă amenințe, insule, sa-mi aducă injuri, poliția spune că nu are ce să le faca, le dă amenzi si cam atata. Întrucât nimeni nu lucrează, proprietati nu au trăiesc din pensiile părinților amenzile nu le plătesc, una peste alta nu-i deranjează nimeni si nimic.
Ce pot face in această situație, sa scap de amenințări, jigniti etc.
Va mulțumesc, cu stimă!
Cel mai recent răspuns: Catalin costache , utilizator 00:37, 27 Iulie 2020
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecina cu probleme psihice ma deranjeaza la usa, bate in teava, imi face reclamatii... SalexandraF SalexandraF Buna seara! Locuiesc la etajul 4 (ultimul etaj) si am probleme cu vecina de sub apartamentul meu (etajul3). O deranjeaza absolut tot ceeea ce fac, ca de ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii publice JACK-SLO JACK-SLO Locuiesc intr-un bloc de garsoniere conf. 1 la et. 3 Am fost linistit pana la et. 4 s-a mutat un nou locatar. Care sustine ca lucreaza in cadrul Politie TF, ... (vezi toată discuția)
Nu mai pot avea liniste in curtea propie! Dany32 Dany32 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri si indrumari deoarece de ceva timp nu mai am liniste in gospodaria propie! Sa va explic:eu traiesc la tara ... (vezi toată discuția)