avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Zgomot capac canalizare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Zgomot capac canalizare

Zgomot capac canalizare.
Buna ziua,
In fata blocului in care locuiesc sunt cateva capace de canalizare care nefiind bine fixate, produc zgomot foarte deranjant si in mod repetat cand trec masinile peste acestea.
Am facut 2 sesizari telefonice la firma care asigura apa si canalizarea in oras, dar acestia, observ, ca nu actioneaza.
Cu ce baza legala pot face o cerere scrisa catre acestia sau catre alta institutie in vederea rezolvarii problemelor?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 13:59, 19 Iulie 2023
Aveti dreptul legal sa sesizati oficial autoritatea /furnizorul de servicii care se deserveste de respectiva instalatie/camal
Pot sa transmit o solicitare scrisa, dar fara o incadrare legala a solicitarii, sunt sanse mari sa nu o ia in considerare.
M-ar fi interesat un articol, lege pe care sa le mantionez..
In sesizare faceti trimitere la asigurarea starii tehnice a instalatiei +anexe
Am mai auzit asemenea chestiuni. Intr-adevar, este deranjant.
Trimiteti un mail la societatea furnizoare de apa-canal (daca respectivele apartin de acestia). Comunicati-le ca o sa va adresati la mediu
Asociatie de proprietari aveti? Ati incercat si la dansii?
Succes!
Am rezolvat. Am trimis o cerere scrisă la societatea de apă și la primărie și în patru cinci zile au venit ca prin minune, după câteva săptămâni cu telefoane la dispeceratul societății.
Mulțumesc avocatnet
Ultima modificare: Vineri, 21 August 2020
Dan98, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna seara! sunt dl.zenith si ma intereseaza sa ma ajutati in ... Zenit Eliya Zenit Eliya BUNA SEARA! SUNT DL.ZENITH SI MA INTERESEAZA SA MA AJUTATI IN FORMULAREA UNEI SESIZARI CATRE ASOCIATIA DE PROPIETARI, CADRU LEGAL CONSTITUIT, IN VEDEREA ... (vezi toată discuția)
Calcul cantitate apa meteorica pt terenuri (taxa) dbardan dbardan Buna ziua, Eu stau la curte si de curand am contract pt furnizare servicii de apa si canal. Conform legii regiile de apa si canal factureaza canalizare si pt ... (vezi toată discuția)
Refuzul eliberarii unei adeverinte Dumitru Beniamin Hotea Dumitru Beniamin Hotea In urma cu 2 ani societatea de distributie apa -canal a efectuat lucrai de extindere a retelei de distributie pe strada unde locuim . Dupa finalizarea ... (vezi toată discuția)