Buna ziua!
M-ar interesa cateva aspecte cu privire la Tribunalul de la Haga in legatura cu urmatoarea problema: in urma recalcularii pensiei, in anul 2005, unchiul meu nu a beneficiat de pensie marita, ca atare a mers in audienta la oficiul de pensii de care apartine, insa persoanele in masura, de acolo i-au spus ca s-a ivit o greseala si ca in 2006 isi va primi toate drepturile. In consecinta a depus la acestia un tabel de la societatea la care a lucrat, tabel in care erau trecute toate sporurile. Vazand ca nu s-a luat nici un fel de masura unchiul meu a actionat in judecata, reprezentandu-se singur (fara avocat). Curtea de Apel a scos de pe rol dosarul. In anul 2007 unchiul meu a primit o decizie ca este decedat si i s-au taiat din vechime 7 ani si 20 de zile. A fost pe la mai toate tribunalele posibile din tara si a strans decizii de la toate, si cum in tara nu s-a putut face nimic, vrem sa incercam sa rezolvam ceva la Tribunalul de la Haga. Am formulat o scrisoare pentru Haga, in limba engleza, in care am prezentat problema cum v-am prezentat-o si dvs insa ceva mai detaliat; urmeaza sa mai anexez la respectiva scrisoare comunicarile tribunalelor, tabelul cu sporuri realizate la societatea la care a lucrat si decizia de pensionare a unchiului meu.
Intrebarea mea este daca mai sunt necesare si alte acte si daca in scrisoare trebuie sa fac trimitere la incalcarea unor conventii internationale, si daca da care sunt acelea, sau daca este indeajuns sa trimit ceea ce am precizat mai devreme.
Va multumesc anticipat !