avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Șomaj după desfacere cim în perioada de probă
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Șomaj după desfacere cim în perioada de probă

Buna ziua, am angajat o persoana acum 2 zile.
Se doreste incetarea CIM cf. art. 31(3)-pe perioada de proba.
Se poate inscrie la somaj, daca a lucrat doar 2 zile la noi, nu?
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:57, 27 Iulie 2020
Numai daca incetarea c.i.m. in baza art.31 alin.3 C.mun. are loc la initiativa angajatorului , respectiv indeplineste si celelalte conditii mentionate in lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate primi somaj dupa ce am terminat perioada de proba de 3 luni de zile? c.dragos89 c.dragos89 Buna ziua!As dori sa aflu daca ma pot inscrie pentru a primi somaj in cazul in care am lucrat 3 luni de zile (perioada de proba) intr-un anumit loc si dupa ... (vezi toată discuția)
Incetarea cim in perioada de proba - somaj? Patience Patience Buna ziua, Poate fi considerat incetarea CIm In timpul perioadei de proba, cf Art.31, alin 3, un motiv neimputabil angajatului, insensul art ARt 17 alin 1, ... (vezi toată discuția)
Notificare demisie in perioada de proba nataliaz nataliaz Buna as avea nevoie de putin ajutor intr-o problema legata de demisie in perioada de proba. Ma aflu in perioada de proba de 90 zile avand cim pe perioada ... (vezi toată discuția)