Succesiune dupa 19 ani, Tatal meu a murit acum 19 ani. Eu nu locuiesc in Romania si nu am cunostinte de drept roman. De aceea nici nu stiam ca am drepturi asupra bunurilor lui.
Mama mea le-a folosit si acum m-a chemat in instanta pentru a face succesiunea. Eu vreau sa accept succesiunea la pretul pietii.
Ar exista posibilitatea teoretică ca reclamantul, vazand intampinarea depusa de mine, poate sa modifice înainte de prima infatisare cererea in judecată si sa invoce tardivitatea mea sau prescrierea dat fiind ca nu am deschis succesiunea si nu am avut nimic in comun cu imobilele in cei 19 ani de la deces?
De asemenea cum vede instanta faptul ca ea a spus ca nu a putut sa ma gaseasca, cand eu am dovezi clare ale coresponentei noastre.
Nu credeti ca ar fi indicat sa consultați un avocat și chiar să vă angajați.unul pt a va reprezenta în proces?Puteti sa primiti.un raspuns pertinent în urma studierii actelor primite de la instanta(cerere de chemare în judecată,alte inscrisuri)etc.Reclamanrul.isi poate modifica/completa acțiunea pana la primul termen de judecată,necunoașterea legii nu este un motiv care sa fie invocat cu succes.
Nedepunere intampinare
ramy84
Instanta de fond a respins contestatia la executare formulata de catre contestator, iar acesta a formulat recurs, mentionand ca va depune motivele de fapt si ... (vezi toată discuția)