avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Plată integrală sumă executată, nelămurire ...
Discuție deschisă în Executare silită

Plată integrală sumă executată, nelămurire sechestru

Bună dimineața. Am primit de la executorul judecătoresc „încetare executare silită” pe motiv de plată integrală. Am sechestru pe autoturism și urmărire pe imobil. Am primit o hârtie prin care mi se comunică radierea urmăriri imobilului în cartea funciară dar nu mi se spune nimic despre sechestrul autoturismului. Vă rog să-mi spuneți dacă autoturismul se mai află sub sechestru sau ce trebuie să fac pentru ridicarea sechestrului?
Cel mai recent răspuns: ionica1969 , utilizator 15:05, 28 Iulie 2020
Acest aspect il aflati discutând cu executorul.in cauza nu avem cum să ghicim care este stadiul dosarului dvs de executare,ce acte a făcut executorul etc.
Am specificat: Încetare executare silită pentru achitarea integrală a datoriei: Mi se restituie imobilul, dar nu mi se restituie autoturismul! Actele trimise de executor nu sunt clare pentru mine! S-a ridicat sechestrul doar pentru teren? sau și pentru autoturism? Asta e întrebarea!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare sechestru asigurator si radiere din cartea funciara GERO GERO Cum se procedeaza pentru ridicare sechestru asigurator si radierea din cartea funciara, dupa ce a fost achitata creanta si au fost platite (executate prin ... (vezi toată discuția)
Achizitie imobil executor judecatoresc AndreiBogdanG AndreiBogdanG Buna ziua, Sunt interesat de achizitia unui imobil printr-o licitatie de la un executor judecatoresc. In publicatia de vanzare apar o serie de sarcini pentru ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe masina costachegoga costachegoga Buna ziua, Prin hotarare judecatoreasca s-a dispus proprire pe 1/3 din salariu, ceea ce s-a si intamplat. Ulterior am primit un proces verbal, prin care ... (vezi toată discuția)