avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare investitie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare investitie

Buna ziua!
Ma ajuta in instanta sa recuperez o investitie?
Am un act sub semnatura privata de la sotia mea, in care recunoaste o suma de bani pe care am investit-o in locuinta ei!
Ea va intenta divortul, iar apoi o sa trebuiasca sa recuperz din investiile facute la acea locatie.
Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 28 Iulie 2020
Gabriel Nita, utilizator

Alte discuții în legătură

Partaj intre soti la judecatorie MIHALCEA  Enciu Vasile MIHALCEA Enciu Vasile Buna ziua . Ma numesc Mihalcea Vasile si sunt din Braila . Va rog daca se poate sa-mi raspundeti la cateva întrebari . Sunt casatorit de 19 ani . La data ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj Gabriel Nita Gabriel Nita Buna ziua! Am si eu o intrebare! Sotia a cerut divortul, dar la notar! Eu nu am fost de acord cu acest lucru si i-am cerut sa mearga in instanta, mai ales ca ... (vezi toată discuția)
Executare silita - contract de imprumut ub semnatura privata niky99 niky99 Buna ziua Ma aflu in urmatoarea situatie: am oferit o suma de bani prin contract de imprumut sub semnatura privata, cu respectarea tuturor prevederilor ... (vezi toată discuția)