avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... cum ies din srl ca administrator ?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

cum ies din srl ca administrator ?

cum ies din srl ca administrator, in cazul in care firma este in insolventa si alta persoana, tot asociat in aceasta firma, vrea sa preia locul de administrator, cu toate cele ce decurg de aici?
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 06:42, 18 Decembrie 2009
Prin hotarare AGA inregistrata la ORC. :)
La anu prin iarna!:D
Oricum raspundeti pana iesiti din firma!
Avand in vedere ca societatea este in insolveta de regula instanta ridica dreptul de administrare al adm prin sentinta de deschidere a procedurii ( Ce scrie in sentinta ??)
Obligatia asociatilor in acest caz este de a numi un administrator special.
Luati legatura cu lichidatorul !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De la dizolvare la insolventa DanielaNicolas DanielaNicolas Avem o firma aflata in dizolvare la cererea AFP din 2005. Atunci a fost numit lichidator de Registrul Comertului si respectivul nu s-a ocupat de nimic. In ... (vezi toată discuția)
Administratorul special Kateryna Kateryna Buna ziua. Am de recuperat bani de la o alta firma care si-a cerut insolventa ( cu toate ca majoritatea creditorilor cereau acest lucru de luni de zile si ... (vezi toată discuția)
Daca firma a fost dizolvata,mai apar ca asociat in acea firma? cosmin_sm cosmin_sm Buna seara, am si eu o problema,daca ma puteti ajuta. Sunt asociat intr-o firma,iar administratorul (care este si asociatul meu ) nu aste de gasit. In data ... (vezi toată discuția)