avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ieșire din țară minor cu părinte rezident în ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ieșire din țară minor cu părinte rezident în Italia

Buna ziua , am si eu 1 nelamurire . Din cate stiu in ziua de azi nu se mai da custodie totala unuia dintre parinti ci doar comuna . Intrebarea este daca eu castig cazul . ( ca fetita mea sa locuieasca la mn ) pot iesii din tara fara procura de la tatal ei ... avand in vedere ca eu am rezidenta in italia 1 loc de munca acolo si toata familia acolo ?? Multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Calatorie minor in italia mihaelabellinvia mihaelabellinvia Buna seara! Am o fetita de 4 ani si jumatate, nu am fost casatorita cu tatal ei, avem custodie comuna, si eu si fetita avem rezidenta in Italia, casatorita cu ... (vezi toată discuția)
Custodie minor reborn reborn Am 36 de ani si am format un cuplu impreuna cu sotia timp de 15 ani. Ne-am casatorit in 2000. Fetita noastra s-a nascut in 2003 in Romania. Mama locuieste cu ... (vezi toată discuția)
Incredintarea minorului stoicaadriana stoicaadriana traiesc in concubinaj de 4 ani,am un baietel de 3 anisori,credeam k o sa am o familie fericita,dar nu este asa,am ajuns sa am parte doar de injuraturi.am ... (vezi toată discuția)