avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie de întreținere minor după un an
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie de întreținere minor după un an

Bună ziua, am o problema mama copilului meu timp de un an de zile a refuzat pensia alimentara și a întrerupt orice comunicare, acum după un an ma contactat și vrea pensia plătită la zi de anul anterior, specific ca sunt în străinătate și nu am putut face nimic de aici, poate ma puteți ajuta cu un sfat
Cel mai recent răspuns: Mosin , utilizator 12:57, 28 Iulie 2020
Cum a refuzat pensia alimentara? I-ați pus banii. În cont și a transferat banii înapoi?

When a scris:

Cum a refuzat pensia alimentara? I-ați pus banii. În cont și a transferat banii înapoi?

Nu, pentru ca eu ii puneam prin wester union și refuza a refuzat sa deschidă un cont bancar, și după un an mia cerut toți banii
Ea mi-a scris ca ma va da în judecata, eu dacă am toate convorbirile după Facebook ma pot apăra? Sau nu se ia în calcul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani trimisi prin western union pentru copil, pretentii de restituire Ari20 Ari20 Buna seara Am un copil ce tatal lui nu a vrut sa il recunoasca.Ulterior stiind ca e copilul lui s-a gandit sa ma ajute sa il cresc trimitandu-mi bani prin ... (vezi toată discuția)
Probleme mari după divorț: custodie comună cu tata condamnat pentru deținere și trafic de droguri de risc, și partaj apartament la care a contribuit doar cu o parte din avans. ce mă sfătuiți? mioara54 mioara54 Buna ziua,am sa va spun un episod negru din viatza mea,prin care trec in momentul de fatza,si as dori din suflet sa mi dati un sfat,eventual un avocat care are ... (vezi toată discuția)
Frauda in numele bancii? Florin_j92 Florin_j92 Buna ziua, am vandut un telefon pe olx unei persoane din Anglia in valoare de 1400 lei (inclusiv transport), am trimis coletul cu telefonul prin dpd platind eu ... (vezi toată discuția)