avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Solutie efectuare cadastru intre mostenitori
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Solutie efectuare cadastru intre mostenitori

Buna ziua, in urma decesului tatălui meu ,succesiunea a fost facut intre fratii mei 3/4 si mama 1/4 plus jumatatea ei. Mentionez ca eu locuiesc cu ea din totdeauna, ei fiind la casele lor. Acum mama vrea sa mi cedeze partile ei cu anumite conditii . Dar am inteles ca nu se poate face acest lucru fara cadastru pt a stabili cotele si ei refuza sa faca cadastru pt a nu mi ceda mie mama. Ce se poate face in acesc caz?
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 28 Iulie 2020
Nradu 2020, utilizator
Cel mai recent răspuns: Nradu 2020 , utilizator 16:23, 30 Iulie 2020
Imi.puteti spune de taxa de timbru se ia pt un imobil in valoare de 110.000 lei? Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil STEFAN ALINA STEFAN ALINA Buna ziua, 2 persoane au mostenit (prin certificat de mostenire) 1/2 dintr-un imobil + teren. Unul dintre ei a vandut partea sa, pentru vanzare nu trebuia sa ... (vezi toată discuția)
Vânzare drepturi succesorale valer67 valer67 Bună seara! Sunt mostenitor într-un titlu de proprietate impreuna cu încă alți 2 moștenitori. Nu este posibila împărțirea amiabila la notar, deoarece ... (vezi toată discuția)
Coproprietarii refuza sa ofere copie de pe buletin pt cadastru vali_085 vali_085 Cum se poate obtine o copie a buletinelor coproprietarilor pt efectuarea unui cadastru si intabulare in cazul in care unul din coproprietari doreste sa isi ... (vezi toată discuția)