avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am castigat!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am castigat!

am castigat in prima instanta anularea deciziei de concediere,plata salariilor curente si reintegrarea.Mi-au respins daunele morale si cheltuielile de judecata.Daca eu fac recurs pt capetele de cerere respinse,sunt obligata sa cer intre timp reintegrarea si salariile,sau pot astepta decizia curtii de apel si abia apoi sa cer ce am castigat deja?Este vorba despre o desfiintare post,pentru cine isi aminteste de speta,am mai postat in luna oct.Multumesc anticipat celor care o sa-mi raspunda!
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 18:34, 17 Decembrie 2009
Hotararea dvs. este executorie de drept .
Puteti oricand sa solicitati angajatorului executarea hotararii.
Insa este posibil sa declare angajatorul recurs si/sau foarte posibil ca ambele parti sa declare recurs...
1. Dacă cererea privind cheltuielile de judecată a fost respinsă, partea le poate solicita prin intermediul apelului sau a recursului, însă nu pe cale separată, deoarece s-ar opune autoritatea de lucru judecat, decurgând din hotărârea de respingere a cererii.

2. Se poate pune in executarea hotararea instantei de fond, aceasta fiind executorie de drept.
Insa este posibil ca in recurs, angajatorul sa castige si atunci va proceda la intoarcerea executarii silite.
Prin urmare,daca nu-mi cer aceste drepturi acum.in recurs nu-mi vor opune faptul ca n-am cerut reintegrare?Plata salariilor restante va opera de la data deciziei de concediere si pana la finalizarea recursului sau pana acum,la data hotararii tribunalului?merci!
Plata salariilor va opera de la data deciziei de concediere si pana la finalizarea recursului.
merci frumos de informatii!

Alte discuții în legătură

Hotarire irevocabila litigiu munca carmenba carmenba Am cistigat pe fond impotriva angajatorului in iunie 2010. Angajatorul mi-a platit jumatate din suma cuvenita in octombrie, iar intre timp a depus recurs la ... (vezi toată discuția)
temei legal pentru o actiune cu solicitare despagubiri pentru neexecutarea unei sentinte judecatoresti definitive si executorii bughi69 bughi69 Buna ziua In primul rand as vrea sa va impartasesc ca inainte sa mi se intample nu credeam vreo data ca, la noi, invocand totdeauna la statul de drept ca o ... (vezi toată discuția)
Proces castigat dupa concediere ContSters176124 ContSters176124 Buna ziua,in urma cu aproximativ 2 ani mi-a fst incheiat contractul de munca la firma la care lucram in acea perioada cu litera 61 a.Am considerat nedreapta ... (vezi toată discuția)