am castigat in prima instanta anularea deciziei de concediere,plata salariilor curente si reintegrarea.Mi-au respins daunele morale si cheltuielile de judecata.Daca eu fac recurs pt capetele de cerere respinse,sunt obligata sa cer intre timp reintegrarea si salariile,sau pot astepta decizia curtii de apel si abia apoi sa cer ce am castigat deja?Este vorba despre o desfiintare post,pentru cine isi aminteste de speta,am mai postat in luna oct.Multumesc anticipat celor care o sa-mi raspunda!
Hotararea dvs. este executorie de drept .
Puteti oricand sa solicitati angajatorului executarea hotararii.
Insa este posibil sa declare angajatorul recurs si/sau foarte posibil ca ambele parti sa declare recurs...
1. Dacă cererea privind cheltuielile de judecată a fost respinsă, partea le poate solicita prin intermediul apelului sau a recursului, însă nu pe cale separată, deoarece s-ar opune autoritatea de lucru judecat, decurgând din hotărârea de respingere a cererii.
2. Se poate pune in executarea hotararea instantei de fond, aceasta fiind executorie de drept.
Insa este posibil ca in recurs, angajatorul sa castige si atunci va proceda la intoarcerea executarii silite.
Prin urmare,daca nu-mi cer aceste drepturi acum.in recurs nu-mi vor opune faptul ca n-am cerut reintegrare?Plata salariilor restante va opera de la data deciziei de concediere si pana la finalizarea recursului sau pana acum,la data hotararii tribunalului?merci!