avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA activ in Publicitate poate beneficia de Somaj ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA activ in Publicitate poate beneficia de Somaj Tehnic?

Buna ziua,

Ca PFA activ in domeniul Publicitate, pot beneficia de somaj tehnic?

Daca da, mai pot emite facturi pentru eventuale comenzi (ma indoiesc ca voi mai avea anul acesta, insa cine stie)? Pana acum din martie am avut doar 3-4 lucrari.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: mihairom , utilizator 19:51, 29 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu mai puteti pentru ca in aceasta perioada in care ati fi primit acea suma lunara de la stat, trebuia sa nu fi avut activitate deloc, deci nici facturi.
Deci nu conteaza daca factura este de 80 lei sau suma pe luna este mica.
Sa inteleg ca trebuie sa nu facturez nimic?
Somajul tehnic este valabil pana la sfarsitul anului? In caz ca nu facturez nimic, as putea beneficia in acea luna?

Multumesc,
Am 4 facturi pe tot anul, ultima factura in 4 iunie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somer si pfa Jazmin Jazmin Buna ziua, anul trecut eram angajata dar fiindca sunt traducator de profesie mi-am facut si PFA cu o suma estimata de 100 lei/an, optand insa pentru calcularea ... (vezi toată discuția)
Returnare indemnizatie crestere copil madalina_negrea33 madalina_negrea33 Buna ziua, In perioada noiembrie 2011 - august 2012 am beneficiat de indemnizatie crestere copil; eu sunt angajata la o banca si sunt si PFA (traducator); ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului? an_na123 an_na123 buna ziua Am absolvit o facultate de stat la ID cu licenta in iunie 2011. Am nascut la sfarsitul lui august si acum sunt inscrisa la o facultate particulara ... (vezi toată discuția)